Genacol este lider in domeniul sau de peste 20 ani.
Compania noastra continua sa inoveze, cu scopul de a oferi clientilor sai produse noi si eficiente.
Investim continuu in cercetare cu scopul de a creste beneficiile suplimentelor noastre pentru articulatii.
Trei studii independente au oferit confirmarea stiintifica a faptului ca Genacol ajuta la mentinerea articulatiilor sanatoase.

Studiul BRUYERE

Primul studiu a fost realizat pe o perioada de sase luni la Universitatea din Liege si a inclus 200 de subiecti, cu varsta de 50 de ani si peste, care au suferit de disconfort articular. Obiectivul studiului a fost sa se demonstreze eficacitatea colagenului AminoLock® (1200 mg) in mentinerea articulatiilor sanatoase, comparativ cu un placebo.

Pentru a accesa rezultatele, faceti clic pe link-ul de mai jos

Studiul PARM

Al doilea studiu a fost realizat la “Veterans Memorial Medical Centre” din Filipine.

Obiectivul studiului a fost sa se demonstreze eficacitatea colagenului AminoLock® in mentinerea articulatiilor sanatoase, in comparatie cu un medicament antiinflamator nonsteroid. Studiul a fost efectuat pe o perioada de sase luni si a inclus 113 pacienti.

Daca doriti sa vedeti rezultatul, faceti clic pe link-ul de mai jos

Studiul SUAREZ

Cel de-al treilea studiu clinic a fost efectuat la Universitatea spitalului Santo Tomas din Filipine.

Obiectivul studiului a fost de a determina eficacitatea colagenului AminoLock®, combinat cu exercitiile fizice, pentru a ajuta la mentinerea articulatiilor sanatoase.

Studiul de tip “triple-blind”, controlat cu placebo, a inclus 109 subiecti, cu varsta de 50 de ani si peste, care prezentau disconfort la genunchi de mai mult de o luna.

Daca doriti sa vedeti rezultatele, faceti clic pe link-ul de mai jos

ConsumerLab.com

Recent, ConsumerLab.com, o organizatie independenta care evalueaza produsele naturiste din SUA, a recunoscut studiul clinic al Genacol ca fiind: UNUL DINTRE CELE MAI AMPLE STUDII DESPRE COLAGENUL HIDROLIZAT.

Raportul mentioneaza, de asemenea, ca, dupa 6 luni de la administrarea colagenului (Genacol), 51,6% dintre participanti au raportat o mai buna sanatate a articulatiilor (Bruyere, Comp Ther Med 2012).

Castigator pentru al cincilea an consecutiv al premiului “Consumer’s choice” la categoria produselor destinate sanatatii articulatiilor.

Produsele Genacol sunt fabricate cu tehnologie în curs de brevetare
Menu