Colagenul AminoLock® este un ingredient unic al produsului Genacol care ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor. Are cea mai mica greutate moleculara din lume, fapt ce permite o biodisponibilitate superioara.

Eficacitatea colagenului AminoLock® pentru sanatatea articulatiilor este dovedita de 3 studii clinice publicate si recunoscute pe plan international. In plus, aceasta tehnologie este brevetata.
Genacol ofera suplimente naturale la cele mai inalte standarde de calitate, siguranta si eficacitate de pe piata.
Produsele noastre sunt fabricate in conformitate cu cele mai inalte standarde biotehnologice si respecta toate cerintele guvernamentale.
Aceasta explica de ce Genacol este cea mai frecvent utilizata linie de produse pentru sanatatea articulatiilor din Canada.
Genacol a castigat premiul “Alegerea Consumatorului” pentru al cincilea an consecutiv. Din anul 2000, Genacol este prezent in mai mult de 40 de tari si este lider in domeniul sanatatii articulatiilor.

Colagenul AminoLock®

Colagenul AminoLock® este fabricat printr-un procedeu unic care transforma moleculele de colagen in peptide cu masa moleculara foarte mica.
Rezultatul: o formula de colagen hidrolizat cu o masa moleculara mai mica de 1000 de Daltoni, asigurandu-se astfel o absorbtie superioara de catre organism.

Recent, ConsumerLab.com, o organizatie independenta din SUA care evalueaza suplimente nutritive, a recunoscut studiul clinic pentru Genacol ca fiind: UNUL DINTRE CELE MAI MARI STUDII REALIZATE PE COLAGENUL HIDROLIZAT. De asemenea, in raport s-a mentionat ca, dupa 6 luni de administrare a colagenului Aminolock (Genacol), 51,6% dintre participanti au raportat o imbunatatire considerabila a sanatatii articulatiilor (studiul Bruyere, Comp Ther Med 2012).

Colagenul AminoLock®  din Genacol este un complex unic de proteine care furnizeaza peptidele cu cea mai mica masa moleculara din lume, oferind astfel o biodisponibilitate ridicata si rezultate dovedite pentru sanatatea articulatiilor (sustinute de 3 studii clinice publicate).

Pentru a dovedi eficienta folosirii colagenului Aminolock (Genacol) cu o masa moleculara foarte mica, a fost inaintata patentarea formulei in SUA (nr 62/426,908) si Canada (nr 017808-0005).

Procesul nostru unic de fabricare

Pentru America de Nord si Sud, colagenul Aminolock (Genacol) este fabricat in Sunflower, Mississippi SUA intr-o fabrica autorizata de FDA cu certificari GMP si HACCP. Pentru Europa, produsul se fabrica la MSP Laboratories Inc., Canada cu certificare BPF si HACCP.

Procesul de fabricatie include:

  • Digestia enzimatica
  • Purificarea prin multiple faze de filtrare
  • Sterilizare UHT (temperatura ultra inalta)
  • Uscare prin pulverizare
  • Purificarea apei

Rezulta astfel un colagen hidrolizat de inalta calitate fara conservanti si aditivi.
Genacol Colagen Aminolock este fabricat din ingrediente nemodificate genetic si nu contine gluten.
Bovinele folosite pentru colagenul nostru sunt hranite cu iarba de pasune.

O poveste de familie

Guy Michaud, fondatorul Genacol, este arhitectul din spatele celui mai bun colagen pentru articulatii de pe piata! La mijlocul anilor ’90, o companie de cercetare si dezvoltare din Montreal, Canada, a descoperit beneficiile colagenului hidrolizat asupra sanatatii articulatiilor.

In Octombrie 2000, Guy Michaud a fondat grupul Genacol lansand primul produs: Genacol Formula Originala. In foarte scurt timp, produsul s-a bucurat de un succes incontestabil si, in cativa ani, a reusit sa ajunga un lider la categoria sa. Visul lui Michaud a devenit realitate, compania lui ajutand tot mai multe persoane sa scape de problemele articulare.

De-a lungul anilor, Genacol® a fost castigatorul mai multor premii precum “Entrepreneur of the Year Ernst and Young”, premiul la categoria “Stiinta si Sanatate” si, de asemenea, a primit locul 1 in categoria de sanatate a revistei “Top 100 Profit” pentru progresul dintre anii 2004 – 2009.

Genacol® a marcat o realizare semnificativa in Iunie 2011 cand afacerea de familie si-a stabilit sediul intr-o constructie noua de 17000 mp.

Michaud iubeste foarte mult ceea ce face, este un familist convins si are trei fii care, de asemenea, sunt implicati in afacerea tatalui lor. De-a lungul timpului, fiecare dintre cei 3 fii si-a gasit cate o nisa in cadrul companiei, impartasind aceeasi pasiune pentru calitate si inovatie la fel ca si tatal lor.

Dupa mai mult de 17 ani de succes, brandul Genacol® este de acum consacrat ca lider in industria suplimentelor alimentare. Genacol® continua sa dezvolte si sa ofere produse noi pentru clientii sai. Compania este foarte mandra de reputatia sa internationala fiind prezenta in peste 40 de tari de pe intreg mapamondul.

Genacol se orienteaza acum catre pietele internationale si catre cercetarea si dezvoltarea unor noi suplimente nutritive.

Misiune

Misiunea noastra este sa oferim tuturor barbatilor si femeilor, preocupati de sanatatea propriilor articulatii, cele mai bune produse inovatoare din punct de vedere al sigurantei, calitatii si eficientei. Cele trei studii clinice, impreună cu tehnologia noastra in curs de brevetare, demonstreaza ca produsele noastre sunt unice, inovatoare, si eficiente. Raspunsul la nevoile clientilor nostri este pasiunea noastra si angajamentul nostru permanent..

Crezul nostru: Atingerea excelentei in mod armonios

Menu